Collectie

Collectie

De collectie in de winkels is door ons samengesteld en zal u versteld doen staan. We hebben voor u enkele voorbeelden geselecteerd. Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan naar de winkel van u keuze of neem eerst contact op. Wij staan u graag te woord.

Geslepen Aluminium

WandkunstDeze collectie wordt met de hand geslepen en ingekleurd door middel van airbrush techniek. Door het laag voor laag bewerken ontstaat een schitterend driedimensionaal effect dat nauwelijks op foto is vast te leggen. Het dynamische lijnenspel zorgt voor de wow-factor in ieder interieur.

Meer info

Beschilderd Aluminium

WandkunstDeze aluminium kunst kenmerkt zich door de combinatie schildertechniek op geborsteld aluminium. De spraakmakende kleuren maken van uw huis of werkplek een galerie. Vooral ons persoonlijke maatwerk is kwalitatief hoogstaand, informeer hiervoor in de winkel.

Meer info

Popart BeeldenEen veel al grappig en kleurrijke collectie van verschillende beeldende kunstenaars zoals Mia Coppola, Jacky Zegers, Niloc Pagen. Wij zijn ook trots om officieel dealer te zijn van de CowParade. De wereldwijde samenwerking met kunstenaars geven een groot variatie aan artistieke en hilarische kunstige koeien. Al deze beelden zijn leuk om te hebben en als cadeau te geven.

Meer info

Unieke MeubelsHoge kwaliteit meubels van diverse uitgesproken designers, van robuuste boomstam tafels tot Teak houten bijzet tafels met ingegoten aluminium onderdelen. Elk meubelstuk is een kunstig en unieke invulling voor elk interieur. Van tafel tot kruk, altijd uniek.

Meer info

GlassculpturenPrachtige pronkstukken, van vazen, schalen tot sierlijke sculpturen voor in elk interieur, spelend met licht en elke ondergrond.

Meer info

Ceramic Art-DecoOns ceramic fruit is helaas niet voor in de taart, deze ronduit luxe en kleurrijke aanvulling op uw interieur of cadeau idee komt u zelden tegen. Elke vaas of pot is uniek in zijn soort.

Meer info